Dewan Bersalin Muslimah

Tentang Kami

Ditubuhkan pada November 1996 di Taman Arowana, Pulau Pinang, DBM adalah sebuah hospital bersalin swasta dengan pendekatan yang mesra Muslimah, menyambut kedatangan suami dan bayi. Awalnya berdaftar sebagai perniagaan tunggal, pertumbuhan pesat kami mendorong kepada penubuhan syarikat terhad pada Oktober 24, 2019. Kami dengan bangganya 100% milik Bumiputera.

Pada tahun 1999, DBM Hospital telah berpindah ke premis sendiri di Taman Cermai, Permatang Pauh, meningkatkan kapasiti kami kepada lima katil. Sejak itu, kami telah mengembangkan diri lebih lanjut dan kini mempunyai cawangan di Southbay, Bukit Raja, Batu Caves, dan Kota Damansara , menjadikan jumlah keseluruhan kami kepada 5 cawangan yang komited untuk menyediakan penjagaan bersalin yang luar biasa.

Di DBM Hospital, kami komited untuk menyediakan penjagaan yang hangat, mesra, dan peka budaya untuk setiap keluarga.

Sekali Imbas

Tahun Sejak Ditubuhkan
Cawangan di Seluruh Malaysia
Bayi Dilahirkan
0 +

1. Menjadi pusat perubatan bersalin pilihan utama bagi semua.
  1. Menjadi pusat perubatan yang bebas daripada kesilapan/komplikasi.
  1. Menjadi pusat perubatan teladan dalam pelaksanaan prinsip-prinsip Islam.

1. Untuk menyediakan perkhidmatan terbaik kepada pelanggan kami.
  1. Untuk melaksanakan tugas-tugas mengikut prinsip-prinsip Islam dengan sebaik mungkin.
  1. Untuk memastikan hasil yang positif untuk ibu dan bayi.
  1. Untuk memastikan pelanggan mencapai kepuasan maksimum.

Ketahui Lebih Lanjut

Terokai penjagaan luar biasa yang disediakan di pelbagai cawangan DBM Hospital kami. Setiap lokasi kami komited untuk menawarkan piawaian tertinggi dalam perkhidmatan bersalin, memastikan keselesaan, privasi, dan pematuhan kepada prinsip-prinsip Islam. Klik di bawah untuk ketahui lebih lanjut mengenai perkhidmatan, kemudahan, dan pasukan yang berdedikasi di setiap cawangan kami. Permulaan perjalanan anda ke penjagaan yang penyayang dan peka budaya bermula di sini.